WiFi As A Service

Regelen jullie het onderwijs, doen wij de rest.

Voor een vast bedrag per maand zijn jullie verzekerd van snel en betrouwbaar WiFi, door de nieuwste technologie.

We gebruiken technologie die ook in de Amsterdam ArenA  wordt gebruikt, om tijdens een Champions League finale, zonder vertraging, Hi-Res voetbal beelden te streamen, naar de Regiekamer aan de andere kant van het stadion. Geen marketing praatje -is echt zo. 

SIVON: Hoogste kwaliteit, laagste prijs

Management van accespoints vanuit de cloud

Geen Single Point Of Failure

De allerlaatste technologie:
AC-Wave2 & AX

Gegarandeerde prestaties

De laagste prijs door SIVON aanbesteding
SIVON is de inkoopcoöperatie waarmee de scholen in Nederland gezamenlijk ICT-diensten en producten inkopen.

Veltwerk heeft met haar WAAS aanbod de WAAS aanbesteding van SIVON gewonnen. Door de enorme schaalgrootte en het gestandaardiseerde aanbod is daarmee een ongeëvenaard laag prijsniveau bereikt.  Het SIVON prijsniveau wordt door Veltwerk ook in haar aanbiedingen buiten SIVON gebruikt.

Zo bent u niet alleen verzekerd van de hoogste kwaliteit, maar ook nog eens van zeer lage prijzen!

Hoe wordt die hoge kwaliteit gegarandeerd?
Bij WiFi-as-a-Service hoort een duidelijke Service Level Agreement (SLA). In deze SLA staat precies welke prestaties per m2 verwacht mogen worden. Oók staat er nauwkeurig in beschreven hoe wij ervoor zorgen dat dit betrouwbaar en veilig gebeurt. We gebruiken hiervoor duidelijke en objectieve criteria.

De meegeleverde SLA beschrijft exact hoe werking en prestaties worden gemeten, welke beschikbaarheid wordt gegarandeerd en hoe eventuele storingen worden verholpen. Zo loopt u nooit tegen verassingen aan. 

Prijs

Kwaliteit

…Waarom bij Veltwerk?
Een kantoor is geen school. Wij werken uitsluitend voor het middelbaar onderwijs. Hierdoor weten wij precies welke prestaties geleverd moeten worden om ook aan de meest veeleisende gebruikssituaties te voldoen.

…En nu?
Laat vrijblijvend je gegevens achter in het contactformulier hiernaast. Eén van onze experts neemt contact op om al jullie vragen direct te beantwoorden.

Vraag een vrijblijvend gesprek aan