Veltwerk Trainees gestart

22 July 2022

Veltwerk Traineeship

Marketing Team

Net voor het weekend zijn onze nieuwe Veltwerk Trainees gestart. Omar, Luc en Lars zijn, geheel in onze stijl, begonnen met hun Veltwerk Traineeship. Een grote stap voor hen -maar óók voor ons.

Veltwerk Traineeship

In dit nieuwe fast-track programma leren wij jong ICT talent om zelfstandig, op ons niveau, te werken. Zo zullen onze experts hen veel gaan leren over oa troubleshooting, netwerktopologie en cloud-oplossingen. De Veltwerk Traineeship kan naast -of na een informatica studie gevolgd worden.

Speciaal voor Studenten

Speciaal voor ICT studenten hebben wij een speciaal programma ontwikkeld.  Binnen 12 maanden kunnen zij zelfstandig, op professioneel niveau werken aan de grote ICT van onze opdrachtgevers. Naast dat Veltwerk zich inzet voor het verbeteren van het Nederlandse onderwijs, vinden wij het ook belangrijk om studenten te helpen met het ontwikkelen van hun skills. De studenten draaien volledig mee in het team.  Na het behalen van hun traineeship zal hen een contract worden aangeboden -inclusief alle perks die je bij Veltwerk kan verwachten.

Wil je meer weten over de Veltwerk Traineeship?
Kijk dan eens hier