Trainingen Teams & Office 365

21 December 2020

Op zoek naar manieren om je online lesvaardigheden te verbeteren?

Tim Heuperman

Basistraining teams in de les

Nog niet zo bekend met het online lesgeven via Teams? Of wil je eens rustig met collega’s de knoppen van Teams verder ontdekken? Veltwerk biedt een basistraining Teams aan docenten, zodat zij met vertrouwen een online les kunnen verzorgen via Teams.

Je leert in de cursus hoe je een les plant, hoe je je Team verder kan inrichten en op welke knoppen je moet letten tijdens een online of hybride les. Op deze manier is het klassenmanagement meer onder controle, en kan de focus liggen op de inhoud.

Gevorderden Training

De knoppen van Teams ken je onderhand wel. Maar wat is nu een goede opbouw van een online les? Hoe zorg je dat de leerling actief betrokken blijft? En hoe achterhaal je wat de voortgang is van de leerlingen? In deze cursus staat de didactiek van een online les centraal. Aan de hand van verschillende lesfasen en tools gaan we aan de slag om de les interactiever en aantrekkelijker te maken.

Goed om te weten; we stemmen vooraf altijd af welke tools een school al gebruikt, zodat docenten ook direct aan de slag kunnen.

Office 365 Training

Office staat centraal om te communiceren met collega’s, leerlingen en ouders. Met Teams is er de laatste maanden nog een platform bijgekomen waarop gecommuniceerd kan worden. Best handig, maar wat is nu de meest efficiënte manier om te werken en intern en extern te communiceren?

In deze cursus wordt behandeld hoe je efficiënter gebruik kan maken van Office 365. Dit doen we onder andere door te kijken naar de verhouding tussen OneDrive, SharePoint, Outlook en Teams. Wat doe je waar? En hoe werk je efficiënt samen?

Weten hoe u deze trainingen kan volgen?