Combineer met jouw studie

Waarom pizza’s bezorgen naast jouw studie? Met onze traineeship werk jij direct aan jouw skills en carrière. Dit is de ideale baan naast jouw studie.

Ontdek de nieuwste technologieën

Laptop van de zaak? DUH… Wij werken uitsluitend met de nieuwste technologieën. Jij dus ook. Geniet van de onbeperkte mogelijkheden wanneer je werkt met de nieuwste innovaties.

Vier grote successen

Plezier hebben in je werk is het allerbelangrijkst. Geniet van team-events, zet de snelste tijd op onze Race-Sim en lach hard om onze blunders op de ‘Veltwerk Vrijdag’. Join Veltwerk en kijk uit naar maandag.

Omdat jij je carrière goed wilt starten

Je zit in je laatste jaar of bent net klaar met je opleiding informatica. Na jaren ploeteren ben jij bijna klaar voor de volgende stap. Maar… wat wil je? Waar ga je beginnen? 

Bij Veltwerk kunnen wij alleen groeien als onze mensen groeien. Daarom investeren wij veel in de kennis, de skills en het plezier van onze mensen.

Over ontwikkeling gesproken; Onze allereerste ‘Veltwerk Trainee’ is nu de CEO van het bedrijf.

Bij Veltwerk is er altijd weer een nieuwe uitdaging.

Ik werk er inmiddels alweer 13 jaar.

– Orville –

Veltwerk Traineeship

Ontwikkel jouw skills, sneller dan ooit.

Zonder ontwikkeling, geen vooruitgang. Wij vinden dat je elke kans moet pakken om jezelf te blijven ontwikkelen. Met de Veltwerk Traineeship breng jij je studie in de praktijk en  word je goed betaald om verder te werken aan je skills.

Onze experts zullen jou in 12 maanden begeleiden naar ons werkniveau. Aan het einde van jouw traineeship krijg je van ons een Diploma, een feestje en… een super-goed aanbod. 

Werk jij volgend jaar op ons niveau? Reageer nu. 

Werken bij Veltwerk

211

Scholen

1:26:053

Snelste ronde op onze Race Sim

68.943

Leerlingen

9,2

Klanttevredenheidscijfer

26

Veltwerkers

34 Gbit/s

Totaal internet verbruik

Begin je ICT carrière meteen goed

Met meubels sleuren, pizza’s bezorgen of lange avonden beulen achter de bar? Met onze traineeship werk jij wanneer het jou uitkomt.

Aangezien wij uitsluitend werken voor het onderwijs, weten wij als geen ander dat je het als student soms best wel druk hebt. Daarom zijn wij zéér flexibel. Geef ons aan wanneer je wilt werken en wij regelen de rest. 

In slechts drie stappen naar een ‘offer-you-can’t-refuse’

Stap 1: Say ‘Hi’

Elk fantastisch avontuur begint bij een ontmoeting. Wij willen jou graag leren kennen en zijn benieuwd naar jouw interesses, prioriteiten en doelstellingen.

Stap 2: Ontwikkelingsplan

Zie je het zitten om te beginnen? Mooi! Dan gaan we aan de gang met een persoonlijk ontwikkelingsplan op basis van onze werkzaamheden en jouw interesses.

Stap 3: GO!

Ready, set…. GO! Onze experts leren je niet alleen de kneepjes van het vak maar ook om de snelste tijd op onze Race-Sim te zetten. Die staat nu op 1:29:036 overigens. Beat-it en je drinkt Champagne -net als Max.

Een man die zijn duim omsteekt terwijl hij in een racestoel zit.

Een super strak aanbod

Na 12 maanden hard werken zit jij op ons niveau. Wij hopen natuurlijk dat je dan blijft. Daarom bieden wij jou hetzelfde als alle andere Veltwerkers; een dik salaris, computer naar keuze, telefoon(budget) en een gave auto, winstdeling, volledig remote werken en nog heel veel meer…

Yes, zelfs een felbegeerde Tankpas (🤑).

Al deze perks zijn natuurlijk leuk maar er is in onze ogen nog iets veel belangrijkers. Wij lopen graag voorop en investeren daarom in onze mensen. Daarom bieden wij jou alle middelen en de optimale omgeving om jezelf te blijven ontwikkelen. Vertel ons wat jij wilt leren en wij regelen de rest.