Tech-Sessie

Tech-Sessie

Een middag vol innovatie en informatie

Bij Veltwerk hebben wij de doelstelling om het Nederlandse voortgezet onderwijs, met effectieve ICT, te blijven verbeteren. Zo zorgen wij, elke dag, dat de IT voor honderden scholen, duizenden werknemers en meer dan 80.000 leerlingen, vlekkeloos werkt.

Met al deze ervaring komen ook nieuwe inzichten. Tijdens onze half-jaarlijkse tech-sessies delen wij deze graag met (IT) professionals uit het onderwijs.

Maart 2023

Esports banner

Wat gaan we doen?

E-sports, oftewel het in wedstrijdverband spelen van computergames, wordt wereldwijd beschouwd als één van de snelst groeiende sporten en industrieën. E-sports is nu al groter dan de NBA en professioneel honkbal (MBL). Toch is E-sports, en de mogelijkheden ervan, binnen het Nederlandse onderwijs nog vrij onbekend.

Net als Veltwerk, opereert E-Sports op het snijvlak van performance, technologie, onderwijs en óók plezier. Tijd voor een goede introductie.

Programma

Donderdag 9 maart 2023,
H20 Arena, Purmerend

  • 13:00h Inloop
  • 13:15h Welkomstwoord
  • 13:30h De wereld van E-Sport
  • 14:00h Audio
  • 14:30h VR & WiFI
  • 15:00h Afsluiting
  • 15:15h Borrel + Praktijk uitleg E-Sports
  • 17:00h Afsluiting

Voor wie is deze kennisbijeenkomst bedoeld?

Iedereen die meer wil weten over ICT binnen het onderwijs is van harte welkom op onze tech-sessie. We doen ons best om het begrijpelijk te houden. 

Onze gasten zijn vaak ICT-ers, ICT-coördinatoren,  adviseurs en beleidsmakers van onderwijsinstellingen zijn. 

Wat kost een kaartje?

Niks. Helemaal niks. 

Bij Veltwerk hebben wij de doelstelling om het Nederlandse onderwijs elke dag te verbeteren. Dit kunnen we niet alleen. Daarom is iedereen die meer wil leren over ICT (binnen het onderwijs) van harte welkom.

Belangrijk:
We doen erg ons best om van elke Tech-Sessie weer iets zeer bijzonders te maken. Door grote interesse is er dan ook maar beperkt plek. Hierdoor is een aanmelding helaas geen garantie voor deelname. Wij sturen de deelnemers die zijn ingeloot,  3 weken voor het event een toegangsbewijs.

Schrijf je alvast in voor Donderdag, 9 Maart 2023!