Bespaart een hoop geld

Met een digitale telefooncentrale heb je geen dure telefoons, kabels en schakelkasten meer nodig. Alles in digitaal snel geregeld. Hierdoor bespaar je flink op hardware en servicekosten.

Extra functionaliteit

Teams heeft een volledige integratie met andere applicaties uit het office-365 pakket. De volgende keer als iemand belt zie jij meteen of die persoon in vergadering zit.

Groeit automatisch mee

Door periodieke updates groeit jullie Teams mee met jullie organisatie.  Wat jullie ‘telefooncentrale’ vandaag niet kan lukt morgen wél door een gratis update.

Microsoft Teams al telefooncentrale

‘Oh, die kan ik op dit moment even niet bereiken’

Je kent het wel. Je probeert iemand te bereiken voor iets dringends maar die persoon is onvindbaar.

In de klassieke situatie is het bijna niet te doen om elk personeelslid een eigen telefoon te geven. Hierdoor wordt er vaak één telefoon neergezet op een (docenten)kamer. Door de aanschaf van een klassieke telefooncentrale is een school -zelfs voor deze basisoplossing, al veel geld kwijt.  Met honderd personeelsleden is bereikbaarheid een kostbare uitdaging.

Gelukkig is er nu een beter alternatief…

Makkelijker, goedkoper en veeeeeel meer functionaliteit

Microsoft Teams is niet meer weg te denken uit het onderwijs. Maar wist je ook dat je Teams kan gebruiken ter vervanging van jullie telefooncentrale?

Met Teams als telefooncentrale wordt iedereen in de organisatie verantwoordelijk voor zijn/haar eigen bereikbaarheid. Naast dat de interne communicatie goed geregeld is, krijgen medewerkers ook een eigen telefoonnummer. Hiermee zijn zij via de Team app op hun telefoon, laptop of iPad bereikbaar zijn voor de buitenwereld -bijvoorbeeld voor ouders, verzorgers of leveranciers.

En tijdens vakantie of buiten schooltijd? Dan gaat het telefoonnummer automatisch naar voicemail. Simpel 🙂

Samen maken wij het onderwijs beter

Wij hebben de ambitieuze doelstelling om het Nederlandse Voortgezet Onderwijs te verbeteren.

Dat lukt!

Door samen met Microsoft en EPOS de interne en externe communicatie te optimaliseren, functioneren onderwijsorganisaties efficiënter en effectiever. Ook wordt het makkelijker voor scholen om mee te gaan met de ontwikkelingen van morgen.

Brainadapt

Om onze missie kracht bij te zetten zijn zijn wij een partnership aangegaan met EPOS.

EPOS ontwerpt, produceert en verkoopt hoogwaardige audio- en video-oplossingen over de hele wereld. Dit doen zij op basis van EPOS BrainAdapt™; een pakket vooruitstrevende technologieën, gebundeld om de cognitieve prestaties te verbeteren. EPOS levert onder andere headsets met Active Noise Canceling, waarbij de headset alle omgevingsgeluiden weg filtert. Hierdoor kunnen medewerkers in alle rust werken -zelfs in een rumoerige aula of docentenkamer.

EPOS 160T ANC USB

Een comfortabele en lichtgewicht headsets met Active Noise Cancelling in de microfoon. Dit zorgt ervoor dat omgevingsgeluid goed wordt weggefilterd als je praat. De donut-vormige oorschelpen zorgen voor goede passieve Active Noise Cancelling.

De call control afstandsbediening maakt het gemakkelijk om calls op te nemen, op te hangen en om het volume mee te regelen.

EPOS 165T USB II

Deze draadloze headset beschikt over superieur stereo geluid. Ook aan te sluiten met 3,5 mm jack USB-verbinding, De headset is Microsoft Teams-gecertificeerd en geoptimaliseerd voor UC. De microfoon schuift naar binnen. Hierdoor ook prima te gebruiken als koptelefoon. Een hoogwaardige, stijlvolle en zeer comfortabele headset die is ontworpen voor de eisen van de moderne (hybride) school.

EPOS 260 Wireless

De BTD800 wordt geleverd met een dongel en zodoende kan je de headset eenvoudig draadloos aansluiten op pc/laptop. Tegelijkertijd kan je deze headset ook gekoppeld hebben met je mobiele apparaat en zo schakelen tussen de 2 aangesloten apparaten.

De batterij gaat 27uur mee en mocht deze leeg zijn kan je de headset bedraad gebruiken zodat je toch door kan werken (en laden tegelijk).

De noise cancelling microfoon legt extra focus op jouw stem en probeert de andere stemmen/geluiden zo goed mogelijk weg te filteren.

Poppetje

Kwaliteit hoeft niet duur te zijn

Een zeer aantrekkelijke prijs

Door grootschalig aan te bieden kunnen wij hun hoogwaardige producten tegen een aantrekkelijke korting leveren. In plaats van een dure telefooncentrale, kan nu elke medewerker beschikken over een hoogwaardige headset voor alle interne en externe gesprekken. Verder werken deze hoogwaardige headsets natuurlijk óók fijn met Spotify, tussen de lessen door. 😉

Uitvoerig getest
Wij hebben verschillende EPOS headsets maandenlang getest op kantoor, thuis en in ons call-center. Op basis van prijs/kwaliteit zijn dit onze onze favorieten: