Techneuten met een groot hart voor het onderwijs

Poppetje

Even voorstellen!

Wij zijn Veltwerk, een stel techneuten met een heel groot hart voor het onderwijs. Onze technische expertise en liefde voor educatie heeft ons twintig jaar geleden gemotiveerd om een ambitieus doel te stellen: het dagelijks verbeteren van het Nederlandse Voortgezet Onderwijs met gave technologie -en dat lukt!

Ons geheim?
Eke dag doen wij wat wij echt héél erg leuk vinden; de ICT op scholen waanzinnig goed regelen. Hierdoor hoeven zij alleen maar bezig te zijn met hun passie; geweldig onderwijs verzorgen.

Het klinkt zo eenvoudig, maar de resultaten zijn nog altijd verbluffend.

Bij Veltwerk onderzoeken, adviseren, bouwen en beheren wij ICT toepassingen die elke dag een groot verschil maken in de levens van leerlingen en onderwijsprofessionals.

Daar zijn wij ontzettend trots op.

Poppetje

Onderzoeken

Onderzoek vormt de kern van ons werk. Dagelijks experimenteren wij met de nieuwste methoden en laatste technologie. Alles wat we doen, begint met het hebben van de juiste kennis.

Ontdek onze publicaties –> 

Adviseren

Door onze kennis en ervaring van ICT -maar ook voor de klas en in de bestuurskamers, weten wij wat exact wat een school nodig heeft. Deze kennis delen wij graag. Zo realiseren we samen duurzame en effectieve onderwijsoplossingen.

Vraag gratis een QuickScan aan –> 

Bouwen

Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van op maat gemaakte ICT-tools voor het middelbaar onderwijs, met een focus op duurzaamheid en efficiëntie. Wij streven naar langdurige onderwijsinnovaties.

Ontdek onze totaaloplossing –>

Process

Implementeren

Wij zetten ons in voor de succesvolle invoering van ICT in scholen, waarbij we de nadruk leggen op een soepele overgang en gebruiksvriendelijkheid. Samen werken we aan de vooruitgang van het onderwijs.

Beheren

Wij beheren ICT met een focus op betrouwbaarheid, prestatie en natuurlijk communicatie. Samen zorgen we voor de beste onderwijservaring.

Ontdek ICT zonder zorgen –> 

Budgetteren

Wij ondersteunen scholen bij het afstemmen van hun ICT-budgetten op hun technologische ambities, met een focus op kostenefficiëntie en waardecreatie. Samen realiseren we ICT-doelen binnen budget.

Over het team

Met ongeveer 22 man en 5 studenten beheren wij ±270 scholen.

Dat doen wij door heel veel tijd te steken in team- en procesoptimalisaties. Op de eerste vrijdag van de maand stapelen we al deze successen op en maken we er een feestje van. Succes moet je immers vieren toch?

Wil jij er de volgende keer ook bij zijn?

Erkend Leerbedrijf

Wij leiden actief de volgende generatie professionals op. Hierbij bieden wij een uitgebreid leerprogramma dat leerlingen in staat stelt om praktijkervaring op te doen, hun vaardigheden te ontwikkelen en meesters in hun vakgebied te worden.

Zo bieden wij een positieve leeromgeving en begeleiden wij leerlingen bij het bereiken van hun doelen.

Alles goed op een rijtje

Wij houden ervan om de zaken erg goed geregeld hebben. Bij onze opdrachtgevers, maar ook bij onszelf. Daarom onderwerpen wij onszelf aan de strengste eisen voor kwaliteit en veiligheid. Tijdens onze laatste audit -door een extern en onafhankelijke bedrijf zei de auditor: ‘Jullie hebben je zaken wel héél erg goed op orde. Ik heb niet eens één opmerking’.

Kijk! Daar houden wij van 👏🏼.

EPOS Logo
Dell logo
Ruckus Logo