De ICT uitbesteden?

Geniet weer volledig van het onderwijs

Kies ervoor om de ICT uit te besteden. Hierdoor krijgen jullie een snel en betrouwbaar netwerk, dat gebruikmaakt van de nieuwste technologieën. Dit wordt gerealiseerd tegen een vaste maandelijkse prijs.

Daarnaast profiteren jullie ook nog van een supersnelle WiFi-verbinding met uitmuntende dekking.

WaaS vs NaaS

Wat is het verschil?

Het belangrijkste voordeel van Wifi as a Service is dat scholen zich geen zorgen meer hoeven te maken over hun WiFi. Het werkt gewoon -overal, altijd. Met deze oplossing houden scholen het beheer over de rest van hun netwerk.

In de praktijk zien wij dat veel scholen, na een periode WaaS, besluiten om over te stappen naar een volledige ontzorging. Daarom bieden wij ook Network as a Service (NaaS) aan. Dit is de totaaloplossing voor scholen die een volledige netwerkoplossing willen.

Of wil je de allerbeste optie?

Ontdek het VO Concept

Dankzij ons VO-concept hebben veel scholen hun ICT-problemen in één klap opgelost. Dit modulaire ICT-concept is speciaal ontworpen voor het voortgezet onderwijs.

Het resultaat is een krachtige ICT-omgeving waar scholen altijd op kunnen vertrouwen.

SIVON: Hoogste kwaliteit, laagste prijs

Management van accespoints vanuit de cloud

Geen Single Point Of Failure

De allerlaatste technologie:
AC-Wave2 & AX

Gegarandeerde prestaties

De laagste prijs door SIVON aanbesteding
SIVON is de inkoopcoöperatie waarmee de scholen in Nederland gezamenlijk ICT-diensten en producten inkopen.

Wij hebben met ons WaaS (WiFi-as-a-Service) aanbod, de voorloper van NaaS, de landelijke aanbesteding van SIVON gegund gekregen. Door de enorme schaalgrootte en het gestandaardiseerde aanbod is daarmee een ongeëvenaard laag prijsniveau bereikt.  Het SIVON prijsniveau wordt door Veltwerk ook in haar aanbiedingen buiten SIVON gebruikt.

Zo bent u niet alleen verzekerd van de hoogste kwaliteit, maar ook nog eens van zeer lage prijzen.

Hoe wordt die hoge kwaliteit gegarandeerd?
Bij Network-as-a-Service hoort een duidelijke Service Level Agreement (SLA). In deze SLA staat precies welke prestaties per m2 verwacht mogen worden. Oók staat er nauwkeurig in beschreven hoe wij ervoor zorgen dat dit betrouwbaar en veilig gebeurt. We gebruiken hiervoor duidelijke en objectieve criteria.

De meegeleverde SLA beschrijft exact hoe werking en prestaties worden gemeten, welke beschikbaarheid wordt gegarandeerd en hoe eventuele storingen worden verholpen. Zo loopt u nooit tegen verassingen aan.

Prijs

Kwaliteit

…Waarom bij Veltwerk?
Een kantoor is geen school. Wij werken uitsluitend voor het middelbaar onderwijs. Hierdoor weten wij precies welke prestaties geleverd moeten worden om ook aan de meest veeleisende gebruikssituaties te voldoen.

…En nu?
Laat vrijblijvend je gegevens achter in het contactformulier hiernaast. Eén van onze experts neemt contact op om al jullie vragen direct te beantwoorden.