Organisatie & Technologie

Veltwerk is in twee teams ingedeeld. De afdeling Consultancy verricht onderzoek, adviseert en brengt op basis daarvan verander- en verbeterprojecten ten uitvoer. De afdeling Technologie richt zich volledig op de implementatie en het beheer van hoogwaardige technologie.

De combinatie van onderzoek, advies en realisatie zorgt dat wij op alle aspecten van het project kwaliteit en tevredenheid kunnen garanderen. Zo kijken wij tijdens ons onderzoek breed en diep naar jouw organisatie, personeel en behoeften. Hierdoor wordt het project volledig continu -en volledig, getoetst aan de realiteit. Onze adviezen en oplossingen zijn altijd toekomstvast, uitvoerbaar en bovenal effectief. Deze succesformule heeft onder meer geleid tot de ontwikkeling van het Veltwerk VO Concept

Wij zijn specialisten in het Voortgezet Onderwijs.

Daarom genieten honderden scholen, met tienduizenden leerlingen van onze ICT oplossingen.

VO Concept

Hét ICT concept voor het Voortgezet Onderwijs

Veel scholen kampen met technische problemen, hebben moeite om up-to-date te blijven of willen zich helemaal niet druk hoeven maken over ICT.

Voor deze scholen hebben wij het VO concept ontwikkeld. Een modulair ICT concept voor het Voortgezet Onderwijs. Dit kan volledig naar de specifieke wensen en behoeften, van elke school, worden ingericht.

Het resultaat is een krachtige, betrouwbare ICT omgeving waarop scholen kunnen bouwen.

WiFi-as-a-Service (WaaS)

Razendsnelle WiFi -altijd en overal. 

Internet valt niet meer weg te denken uit het onderwijs. Vanuit het klaslokaal is alles en iedereen letterlijk te bereiken via een scherm. Juist dáárom is het hebben van een snel, betrouwbaar WiFi netwerk essentieel.

Naast ons volledige ICT concept, bieden wij een krachtige WiFi oplossing aan -welke speciaal is ontwikkeld voor het Voortgezet Onderwijs. Met Veltwerk’s WiFi-as-a-Service (WaaS) geniet jij, voor een vast bedrag per maand, van betrouwbaar, razendsnel internet.