Begin het nieuwe schooljaar meteen goed

Onboarden is zo gepiept!

Door leerlingen en verzorgers te voorzien van de juiste informatie, op het juiste moment, kunnen we de onboarding een heel stuk makkelijker maken.

Deze automatisering, die wij gebouwd hebben op Veltwerk I-AM, noemen wij ‘de Brugpieper’. Hierdoor krijgen leerlingen heel makkelijk en veilig toegang te geven tot hun digitale schoolomgeving.

Veilig toegang tot schoolaccount 

Geen gedoe met brieven, standaard wachtwoorden of uren frustratie aan het begin van het schooljaar. Met slechts één berichtje registreren de nieuwe leerlingen hun nieuwe schoolaccount.

Alle informatie meteen op een rij

Doordat de leerling meteen toegang krijgt tot jullie digitale omgeving wordt het mogelijk om alle nodige informatie op voorhand al te delen.

Je kan het zo leuk maken als je wilt

Wil je de leerling per e-mail, SMS of zelfs via WhatsApp welkom heten? Met de Brugpieper bepalen jullie het helemaal zelf. Wij vinden vooral het verzenden van GIFs erg leuk via WhatsApp.

Poppetje

Een spannende tijd

met een hoop informatie.

Macbook met checklist

Maak alle stappen overzichtelijk

Zodra de leerling toegang heeft tot jullie schooldomein, kunnen jullie, geheel op eigen manier, alle benodigde informatie delen.

Wat dacht je bijvoorbeeld van een welkomstvideo of een duidelijke checklist met alle stappen en links?

Super handig!

Macbook met checklist

Volledig geautomatiseerd proces

Leerling wordt geregisteerd

De leerling wordt geregistreerd in Magister. Vanuit hier begint de automatisering.

Een klein beetje magie

Veltwerk I-AM haalt de informatie op en begint de automatisering. Hierdoor wordt er meteen een office365 account aangemaakt en een SSO koppeling gemaakt met Magister. Als laatste ontvangt de leerling een bericht om zijn/haar nieuwe account in gebruik te nemen.

De leerling krijgt toegang

De leerling reset zijn/haar wachtwoord en krijgt hierna direct toegang tot de digitale schoolomgeving.

Geautomatiseerd door I-AM

Processen worden zo wel héél makkelijk

De brugpieper is een automatisering die gebouwd is op Veltwerk I-AM.

I-AM ontvangt informatie vanuit allerlei digitale bronnen -zoals bijvoorbeeld Magister. Het zet vervolgens deze informatie door naar platformen die deze informatie ook moeten hebben. Door alle informatie te centraliseren zijn er ook meteen vele automatiseringen en procesoptimalisaties mogelijk.

E-mail, SMS of Whatsapp 

Kies jullie eigen manier van contact

Welkom in 2023! Met de Brugpieper wordt communicatie in het middelbaar onderwijs leuk, effectief en persoonlijk. Kies voor een e-mail, sms of een WhatsApp-bericht. En met een originele GIF afbeelding -of video, komt jullie welkomstbericht meteen tot leven.

Prijs

Kwaliteit

…Waarom bij Veltwerk?
Een kantoor is geen school. Wij werken uitsluitend voor het middelbaar onderwijs. Hierdoor weten wij precies welke prestaties geleverd moeten worden om ook aan de meest veeleisende gebruikssituaties te voldoen.

…En nu?
Laat vrijblijvend je gegevens achter in het contactformulier hiernaast. Eén van onze experts neemt contact op om al jullie vragen direct te beantwoorden.